EXPOSICIÓ «I LIKE BARCELONA»Èxit de participació en la mostra interactiva sobre les relacions que s’estableixen entre els elements que formen la ciutat, entenent les persones com l’origen de l’arquitectura i l’urbanisme de Barcelona.

Molt contents pel gran nombre de visitants de Exposició I like Barcelona.  Un agraïment a tots els que heu passat per  i heu participat!.
Els usuaris de l’exposició 'I like Barcelona' vau explicar amb icones digitals, els límits de la vostra ciutat.

affiliate link traceAir Jordan 1 High OG "University Blue" 2021 Release Info - Pochta


La ciutat no és únicament carrers i edificis, és també una amalgama de vida on els límits espacials són alhora els físics (el pla de Barcelona), els psicològics, els emocionals i els virtuals de les persones que hi viuen.
Una exposició oberta, en què els límits físics són traspassats pels usuaris de l’exposició, que en complementen la narrativa i hi afegeixen nous elements, que comparteixen a les xarxes socials i amb altres visitants.

El contingut de l’exposició s’obté de la base de dades recollida en les tres darreres edicions del festival d’arquitectura 48h Open House BCN. Aquesta base de dades està formada per 3.000 fulls de mà (amb les opinions sorgides en completar la frase «El que més m’agrada de Barcelona és…») i per més de 9.000 imatges compartides a la xarxa Instagram i etiquetades amb #openhousebcn i #opengram.

Els usuaris de l’exposició poden utilitzar el llenguatge de les etiquetes i les icones extretes del món digital per modificar, de nou, els límits de la ciutat i per explicar-nos la seva ciutat.

 

 

Som

Des d’Open Extra de la associació 48H Open House Barcelona volem posar en valor el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona.

Serveis

  • Itineraris Urbans i visites guiades arquitectòniques

  • Marxandatge del 48H Open House Barcelona
  • Projectes Culturals

Botiga on line

Política de Privacitat

Termes del servei

Contacte

Per consultar els vostres dubtes:
consultes@48hopenhousebarcelona.org

48H Open House Barcelohttp://openextra.openhousebarcelona.org/administrator/index.php?option=com_modules&view=module&layout=edit&id=184#na48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona