Equip del Open Extra 1714

Anna Argelagós i Millan:
Coordinadora del programa
Gestora de Projectes del OpenExtra 48h Open House Barcelona
Arquitecta, Universitat Politècnica de Catalunya. Màster, direcció i organització d'empreses.

Montserrat Casanovas:
Com a formació és llicenciada en Belles Arts i té el reconeixement de la Suficiència Investigadora en art públic i regeneració urbana per la Universitat de Barcelona. També ha cursat estudis especialitzats de Postgrau i de Màster a diferents universitats. Amb una àmplia experiència professional com a gestora de projectes i programes de cultura i patrimoni, així com de comunicació, tan a nivell nacional com internacional, on ha treballat per diferents institucions i organitzacions. És investigadora sènior i actualment està preparant la seva tesi doctoral dins del grup de recerca de gestió de la cultura i del patrimoni de la Universitat de Barcelona.

Dani Cardenal Montraveta:
Llicenciat en arquitectura l’any 2000 per l’ETSAV i Màster en Formació del Professorat per la UB. Treballa en diversos despatxos d’arquitectura (Joan Rodón Arquitectes Associats, ERV Arquitectes, EGI) fins a la formació del despatx propi l’any 2002. Des d’aleshores centra la seva activitat en projectes de reforma i residencials, així com en la gestió i organització de cursos de formació, tant per promotors privats com per l’administració pública.

Jaume Asensi:
Arquitecte titulat a l’ETSAV de València l’any 1999, desenvolupa la seva pràctica professional a Barcelona des de 2001. Actualment es troba en fase de redacció de la tesi doctoral “Espais comuns als edificis col·lectius d’habitatge social” al Departament de Projectes de la UPC. L’any 2013 funda juntament amb els arquitectes Rafael Berengena i Viki Llinares ArchiBikes dedicada a desenvolupar rutes urbanes d’arquitectura contemporània a Barcelona. Tots tres han participat en nombrosos projectes d’algunes de les transformacions urbanes més recents de Barcelona com ara la zona Fòrum o el districte 22@. La voluntat de difondre el coneixement de la ciutat de Barcelona a través de la seva arquitectura els ha portat a desenvolupar diferents projectes de recerca recolzats en l’experiència derivada del treball de doctorat.

latest RunningNike News

Som

Des d’Open Extra de la associació 48H Open House Barcelona volem posar en valor el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona.

Serveis

  • Itineraris Urbans i visites guiades arquitectòniques

  • Marxandatge del 48H Open House Barcelona
  • Projectes Culturals

Botiga on line

Política de Privacitat

Termes del servei

Contacte

Per consultar els vostres dubtes:
consultes@48hopenhousebarcelona.org

48H Open House Barcelohttp://openextra.openhousebarcelona.org/administrator/index.php?option=com_modules&view=module&layout=edit&id=184#na48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona