ASSOCIACIÓ 48H OPEN HOUSE BARCELONA: Productes i Serveis Culturals tot l'any en l'àmbit arquitectònic, organitzadora del 48H Open House BCN

 

Política de Privadesa i Protecció de dades

L'Associació Cultural 48h Open House Barcelona garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal. Les dades personals que es faciliten s’incorporen a fitxers sota responsabilitat de l'Associació Cultural 48h Open House Barcelona amb la finalitat de gestionar els serveis sol·licitats i remetre una newsletter que conté informació relacionada amb les nostres activitats. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons es preveu a la norma.

Les dades no seran cedides o transmeses a tercers. Tampoc no seran transferides a un tercer país o organització internacional.

Les dades seran conservades durant tot el temps que duri la relació i un període addicional máxim de quatre anys. Després d’aquest temps, les dades seran suprimides.

Tens dret a sol·licitar al responsable l’accés a les teves dades, a la seva rectificació o supressió, a limitar el seu tractament, a oposar-te al mateix o a exercir la portabilitat de les dades. També pots negar-te a continuar rebent la newsletter. Per a l’exercici de qualsevol d’aquests drets pots dirigir-te al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la adreça  C/ Rambla Catalunya  87, 1D . Barcelona 08080.

El nou reglament de protecció  de dades és una gran notícia per a tothom: augmenten les garanties i les mesures de seguretat en el tractament de les dades, a la vegada que tenim una major capacitat de decisió sobre la informació que compartim amb tercers. Des de l'Associació Cultural 48h Open House Barcelona ja estem fent el procés d'adaptació al RGPD. Si vols més informació sobre el tema no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres.

 

Botiga OnLine

El pagament pot realitzar-se de diverses formes:

1) Pagament immediat, mitjançant l'opció "Targeta de crèdit", se li redirigeix a una pàgina segura per realitzar el pagament. Una vegada completat el mateix, rebrà la confirmació de la comanda i la factura. El pagament amb targeta (que també es vaig poder realitzar per transferència) es realitza a través de la passarel·la TPV virtual de La Caixa.

2) Mitjançant l'opció "Pago Offline", el pagament pot realitzar-se per transferència bancària al número de compte 2100 0655 71 0200355774  o en la nostra oficina de Rambla Catalunya 87 1ºD.

Tots els preus estan en € i inclouen IVA.

Podeu acudir a la nostra oficina per recollir el producte. 

48H OPEN HOUSE BARCELONA
Rambla Catalunya 87 1ºD
08080 Barcelona

Horari la setmana del festival 48H Open House:
Dilluns a Divendres: de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00

Resto de l'any:
Dilluns a Dijous de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00
Divendres 
de 10:00 a 14:00h 

Tfno. 93 4876617

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

jordan Sneakersnike lebron 10 green diamond gold ring is real DD0385-100 Release Date - nike zoom all out flyknit triple black bronze blue

Som

Des d’Open Extra de la associació 48H Open House Barcelona volem posar en valor el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona.

Serveis

  • Itineraris Urbans i visites guiades arquitectòniques

  • Marxandatge del 48H Open House Barcelona
  • Projectes Culturals

Botiga on line

Política de Privacitat

Termes del servei

Contacte

Per consultar els vostres dubtes:
consultes@48hopenhousebarcelona.org

48H Open House Barcelohttp://openextra.openhousebarcelona.org/administrator/index.php?option=com_modules&view=module&layout=edit&id=184#na48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona