ASSOCIACIÓ 48H OPEN HOUSE BARCELONA: Productes i Serveis Culturals tot l'any en l'àmbit arquitectònic, organitzadora del 48H Open House BCN

 

Has participat en el festival Open House BCN i vols saber més sobre arquitectura?

A través del programa Open Extra,  l'Associació 48H Open House Barcelona ofereix productes i serveis culturals tot l'any en l'àmbit arquitectònic. Des d'OPEN | XTRA creem les condicions per afavorir que les persones puguin reinterpretar l'arquitectura de la nostra ciutat, des de la interrelació entre el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona, el nostre coneixement tècnic i les vivències personals de cadascú.

Organitzem activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i l'urbanisme, amb la voluntat de donar l’oportunitat a tothom de conèixer i remirar els edificis i llocs on treballem i vivim els barcelonins. Aprofitem l’ampli patrimoni arquitectònic de Barcelona per ajudar-vos a descobrir llocs i perspectives diferents de la ciutat.

Descobreix l'arquitectura i l'urbanisme de Barcelona durant tot l'any amb les nostres activitats preparades per experts:
· Itineraris a mida, proposa'ns un tema!
· Gimcana 1714 (Prova si coneixes l'evolució arquitectònica i urbanística del Pla de Barcelona fins al 2014).
· Re-habitem l'arquitectura. Programa exemple: Re-habitem el Macaya.  
. Experiències arquitectòniques a edificis seleccionats
· Música i arquitectura, coneix l'arquitectura a través  de la música, escolta l'arquitectura
· Exposició I Like Barcelona
· Activitat Gran Open Extra

 

T'has quedat amb ganes de visitar algun edifici durant el festival 48h Open House BCN?
Informació sobre activitats: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

url cloneNIKE AIR HUARACHE

Som

Des d’Open Extra de la associació 48H Open House Barcelona volem posar en valor el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona.

Serveis

  • Itineraris Urbans i visites guiades arquitectòniques

  • Marxandatge del 48H Open House Barcelona
  • Projectes Culturals

Botiga on line

Política de Privacitat

Termes del servei

Contacte

Per consultar els vostres dubtes:
consultes@48hopenhousebarcelona.org

48H Open House Barcelohttp://openextra.openhousebarcelona.org/administrator/index.php?option=com_modules&view=module&layout=edit&id=184#na48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona