Open Extra 1714

9 itineraris per conèixer l'empremta arquitectònica i urbanística del 1714 al 2014 + 1 (Gimcana)

Durant tres caps de setmana de novembre i altres tres de Març-Abril d"aquest any, l’equip d'Open Extra 1714 ha explicat les empremtes que la derrota de fa tres-cents anys va deixar sobre Barcelona i com va condicionar la trama urbanística de la ciutat que avui habitem. Hem visitat 25 edificis emblemàtics repartits entre els 9 itineraris i hem resseguit carrers, places i racons de la Ciutadella, la Ribera i la Barceloneta.
Uns itineraris que han inclòs edificis d’accés restringit com per exemple: les cavallerisses de la Guàrdia Urbana, l'Arc de Triomf, pati del Palau Dalmases, un àtic a la Ribera, la Torre d'Alta Mar i el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).
Recorregut fotogràfic dels itineraris

Hem tornat a fer una aproximació a l'empremta del 1714 d'una forma complementària i que sintetitza cadascun dels tres barris o emprentes explicats, els dissabtes al matí del 14 juny 2014 La Ciutadella, 28 juny 2014 La Ribera,  5 juliol 2014: La Barceloneta. 

La Gimcana 1714 es una activitat transversal als itineraris per conèixer l’empremta arquitectònica i urbanística del 1714 al 2014.

3.2. Evolució de l'habitatge a La Barceloneta


Dissabte 29 març de 10 a 13h
Inscripció: Tancada

Recorregut exterior per La Barceloneta. Es visitarà La casa del Porró, i exterioment s'explicaran els habitatges de la Maquinista, la Casa de la Marina i els habitatges de pescadors de Coderch.

Descarrega't pdf amb el plànol, itinerari i punt de trobada

Som

Des d’Open Extra de la associació 48H Open House Barcelona volem posar en valor el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona.

Serveis

  • Itineraris Urbans i visites guiades arquitectòniques

  • Marxandatge del 48H Open House Barcelona
  • Projectes Culturals

Botiga on line

Política de Privacitat

Termes del servei

Contacte

Per consultar els vostres dubtes:
consultes@48hopenhousebarcelona.org

48H Open House Barcelohttp://openextra.openhousebarcelona.org/administrator/index.php?option=com_modules&view=module&layout=edit&id=184#na48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona