ASSOCIACIÓ 48H OPEN HOUSE BARCELONA: Productes i Serveis Culturals tot l'any en l'àmbit arquitectònic, organitzadora del 48H Open House BCN

 

Escolta l'arquitectura

CICLE ESCOLTA L'ARQUITECTURA

Música i arquitectura podríem dir que tenen els mateixos orígens, ambdues disciplines sorgeixen de la necessitat de protegir-se dels fenòmens naturals i d'allunyar els esperits malignes, i els seus resultats incideixen de manera clara en els estats d'ànim de cadascú. Proposem una activitat per vincular les dues matèries, utilitzant la música com a eina per captar la personalitat dels espais. Recorrem a enregistraments de camp i a l'experimentació electrònica, a través de diferents instruments o fons de so, com a mitjans per realitzar aquest procés.

El cicle, Escolta l'Arquitectura, ofereix una sèrie d'esdeveniments que relacionen experiències arquitectòniques i activitats musicals pensades exclusivament pels edificis que participen a les nostres programacions. Cada proposta del cicle s'articula al voltant de dos paràmetres, un d'arquitectura i un de música o so.

Llegeix més...

Som

Des d’Open Extra de la associació 48H Open House Barcelona volem posar en valor el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona.

Serveis

  • Itineraris Urbans i visites guiades arquitectòniques

  • Marxandatge del 48H Open House Barcelona
  • Projectes Culturals

Botiga on line

Política de Privacitat

Termes del servei

Contacte

Per consultar els vostres dubtes:
consultes@48hopenhousebarcelona.org

48H Open House Barcelohttp://openextra.openhousebarcelona.org/administrator/index.php?option=com_modules&view=module&layout=edit&id=184#na48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona