ASSOCIACIÓ 48H OPEN HOUSE BARCELONA: Productes i Serveis Culturals tot l'any en l'àmbit arquitectònic, organitzadora del 48H Open House BCN

 

Gimcana què saps del 1714?

Gimcana Open Extra 1714

ATENCIÓ: Ara pots comprovar les teves respostes!

Hem preparat des d’OpenExtra la Gimcana 1714 com a activitat transversal als itineraris "9+1 itineraris per conèixer l’empremta arquitectònica i urbanística del 1714 al 2014".

Qüestionari RÀPID de mostra: hi trobaràs 6 preguntes relacionades amb les 3 empremtes dels itineraris (La Ciutadella, La Ribera i La Barceloneta). 

Qüestionaris COMPLERTS: hi trobaràs 10 preguntes per a cadascuna de les empremtes dels itineraris (La Ciutadella, La Ribera i La Barceloneta).

Adidas footwearOfficial Look at the Air Jordan 1 Zoom Comfort "PSG" - Fitforhealth

Itineraris guiats per experts

Després de l’èxit de l’edició anterior, hem ampliat els itineraris del festival. Si vols tenir una àmplia visió urbanística i arquitectònica, apunta’t als nostres itineraris gratuïts. Enguany es podran seguir itineraris a Nou Barris, a Santa Coloma de Gramenet i també a Vilassar de Dalt (en aquest últim municipi, en col·laboració amb el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt).

Per fer qualsevol dels itineraris guiats, t’has d’inscriure a l’enllaç següent: Inscripció

L’afluència és limitada. La confirmació es farà per estricte ordre d’inscripció.

Running sport mediaNike nike dunk high supreme polka dot background , Gov
Llegeix més...

Som

Des d’Open Extra de la associació 48H Open House Barcelona volem posar en valor el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona.

Serveis

  • Itineraris Urbans i visites guiades arquitectòniques

  • Marxandatge del 48H Open House Barcelona
  • Projectes Culturals

Botiga on line

Política de Privacitat

Termes del servei

Contacte

Per consultar els vostres dubtes:
consultes@48hopenhousebarcelona.org

48H Open House Barcelohttp://openextra.openhousebarcelona.org/administrator/index.php?option=com_modules&view=module&layout=edit&id=184#na48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona48H Open House Barcelona